DOLAR 32,5322 0.1%
EURO 34,9613 -0.09%
ALTIN 2.438,280,12
BITCOIN 21104370,78%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sahrap Soysal, Altınözü Lezzetlerini Tanıttı

Sahrap Soysal, Altınözü Lezzetlerini Tanıttı

ABONE OL
9 Kasım 2022 11:58
Sahrap Soysal, Altınözü Lezzetlerini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değişen gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün tanıtımının yapıldığı ve renkli sahnelere konuk olan 6. Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin yer aldığı Haber Global kanalında yayınlanan Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programı yayınlanan Altınözü bölümü ile büyük beğeni topladı.

Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programında Altınözü lezzetleri tanıtıldı. Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programına konuk olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, zeytin diyarı ve Gastronomi kenti Altınözü’nün birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini, turizm alanlarını ve benzeri birçok kültürel ve tarihi değerini programda tanıttı.
HERKESİ ALTINÖZÜ’NE DAVET EDİYORUM
Altınözü’nde olmaktan ve Altınözü’nün essiz lezzetlerini televizyon başındaki insanlara aktarmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sahrap Soysal, “Çok sevdiğim Altınözü’nde olmak gerçekten muhteşemdi. Altınözü’nde her zaman evimizde gibi hissettik. Çok keyifli bir Altınözü bölümü ile karşınızdaydık. Festival alanında zeytin hasadına katıldık. Belediye Başkanımız Rıfat Sarı ve değerli eşi Meryem Sarı ile Altınözü’nün güzelliklerini konuştuk. Tarihi zeytinyağı şenliğine katıldık. Baş biber dolmasını sizler için pişirdik. Bereket kazanımızı kaynattık. Daha fazlası için sizleri bölümümüzü izlemeye davet ediyorum” dedi.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Sahrap Soysal ve ekibine teşekkür ederek, “Haber Global ekranlarında Sahrap Soysal ile Mutfak Hikâyeleri programında İlçemizin kültürü ve tarihi ile özdeşleşen zengin gastronomi mutfağımızı anlattık. Altınözü derin tarihi ve binlerce çeşit yemeği ile gerçekten de bir tarih hazinesidir. Bu güzellikleri bir yandan ortaya çıkararak, bir yandan da tanıtarak ilçemize değer katıyoruz. Programda ilçemize yer veren Sahrap Soysal hanımefendi nezdinde tüm ekibine teşekkür ediyorum. Biz Altınözü için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.