DOLAR 32,5702 0.21%
EURO 34,9666 -0.1%
ALTIN 2.442,120,25
BITCOIN 2095176-0,17%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Samandağ’da yol genişletme çalışmaları

Samandağ’da yol genişletme çalışmaları

ABONE OL
7 Ağustos 2021 11:36
Samandağ’da yol genişletme çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler saha çalışmalarını ivedilikle sürdürüyor. Ekipler son olarak; Tekebaşı Mahallesi’nde vatandaşların ekinlerine ulaşımını sağlamak amacıyla yeni yol açma ve tesviye, Çiğdede Mahallesi Sakarya Sokak (2 Nolu sağlık ocağı yolu) ve Şirin Sokak’ta Yolu işgal eden alanları kaldırılması, Yol genişletme ve zemin tesviye, Altyapı çalışmaları kapsamında büz döşeme ve mazgal yapım çalışmaları, Sınır tespiti sonrası duvar örme çalışmaları, uşalanı Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları sonrası kilitli parke taşı kaplama çalışmaları, Kurtderesi Mahallesi Sait Döner Caddesi ile bağlantılı Ara Sokak’ta; Yol genişletme, Yol tesviye, Kilitli parke taşı kaplama çalışmaları ve duvar örme çalışmaları, Yeni Mahalle Nazım Hikmet Ran Caddesi’nde parke sökümü sonrası yol tesviye çalışmaları, Cemal Gürsel Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ile 36. Sokak’ı birbirine bağlayan 34. Sokakta; Yolu işgal eden alanları kaldırma, Taş duvar örme çalışmaları, Sınır tespiti sonrası kaldırılan alanların yerine duvar örülerek yol genişletme, Zemin düzenleme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çalışmaları sürekli olarak inceleyen ve saha çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi alan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada: İlçemizdeki sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin saha çalışmalarını sürdürüyorlar. Çalışmalarımızın daha kalıcı ve ileriye dönük olması açısından, altyapı çalışmalarını tamamlayıp yolun hakkını da alarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Samandağ’ın her noktasında çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemize yakışır çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.