DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selda Asker’in İsmi Parkta Yaşatılacak

Selda Asker’in İsmi Parkta Yaşatılacak

ABONE OL
6 Mayıs 2024 12:26
Selda Asker’in İsmi Parkta Yaşatılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Çevre Koruma Derneği Başkanı Nilgün Karasu, yakın bir zamanda hayatını kaybeden Dernek eski başkanlarından Selda Asker’in Defne Harbiye’de bir parkta adının yaşatılacağını belirtti.

Başkan Nilgün Karasu yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“8 Nisan 2024 tarihinde kaybettiğimiz derneğimiz başkanlarından memleket sevdalısı, çevre aktivisti, ömrünü çevre mücadelelerine adamış Selda Asker’in adını ölümsüzleştirmek amacıyla Sayın Belediye Başkanımız Halil İbrahim Özgün tarafından 03.05.2024 tarihinde toplanan Belediye Meclisine yazılı önerge verdi. Dernek Başkanı Nilgün Karasu’nun Belediye Başkanına sunmuş olduğu sözlü talep üzerine Dursunlu Mahallesi Harbiye Bulvarı üzerindeki bir parka Çevre Aktivisti Selda Asker’in isminin verilmesi Defne Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Özgün tarafından olumlu kabul görmüştür.  Defne Belediye Meclisine Başkan tarafından verilen yazılı önerge toplantıya katılan tüm meclis üyelerinin kabul oyu ile gündeme alınması oy birliği ile kabul edilmiş ve önerge İsimlendirme Komisyonuna havale edilmiştir.

Defne Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Özgün’e ilgi ve duyarlılıklarından dolayı kendim, Antakya Çevre Koruma Derneği ve  Selda Asker’in ailesi ile tüm sevenleri adına çok teşekkür ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.