DOLAR 32,3472 0.23%
EURO 35,0647 -0.21%
ALTIN 2.282,580,24
BITCOIN 22854361,52%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Semir Yazıcı Hayata Tutunamadı

Semir Yazıcı Hayata Tutunamadı

Yaklaşık bir ay önce Covid-19 testi pozitif çıkan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Mega TV - Mega Haber ve Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı kaldırıldığı Hatay Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak 62 yaşında hayatını kaybetti.

ABONE OL
18 Mayıs 2021 09:11
Semir Yazıcı Hayata Tutunamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Mega TV – Mega Haber ve Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Semir Yazıcı Covid-19 sonrasında yoğun bakımda tedavi görmesi üzerine hayata tutunamayarak 62 yaşında vefat etti. Gazeteci Yazıcı’nın ani gelişen vefatı basın camiasında ve ailesinde şok etkisi yarattı. Gazeteci Semir Yazıcı’nın vefatının ardından HGC Başkanı Abdullah Temizyürek tarafından bir taziye mesajı yayınlandı.

TEMİZYÜREK: BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer veren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Yaklaşık bir ay önce Covid-19 testi pozitif çıkan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Üyemiz, Mega TV – Mega Haber ve Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın, ne yazık ki Covid-19’a karşı verdiği mücadeleyi kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Üyemiz Semir Yazıcı ağabeyimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta basın camiası olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.