DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9593 -0.05%
ALTIN 2.455,970,82
BITCOIN %
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SİYONİST İSRAİL  ZULMÜ!

ABONE OL
10 Ağustos 2022 12:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maalesef İsrail, her zamanki genişleme ve işgalci zihniyeti ile insanlığa zulmetmeye aralıksız devam ediyor.  Rabbim şerlerinden muhafaza eylesin..

Yakın zamanda İsrail ordusu abluka altındaki Gazze şeridinin güneyindeki kente, pervasızca saldırıda bulundu ve İslami Cihat yöneticisi başta olmak üzere, genç yaşlı demeden öldürdüğünü açıklıyor ve dünya bunu seyrediyor maalesef.. İnsanlığın kıyımı, öldürülmesi, talanı, işgali seyrediliyor. Bu zulüm batılı ülkelerce alkışlanabiliyor. Bizlerin yapması gereken imkân dâhilinde, elimizle, olmadı dilimizle, yazılarımızla, sosyal medyamızla, hukuki zeminde tepkilerimizle,  O da olmadı ise kalbimizle bu haksızlığa ve katliama bir duruş sergilememiz gerekmez mi?

Maddi ve manevi mağdur ve mazlumun, haksızlığa uğrayanların yanında duranlara selam olsun!

Yine Zalim Siyonist zihniyete sahip İsrail ordusu ve yönetimi, şu birkaç günde yapmış oldukları zalimane saldırılar ile abluka altındaki Gazze’de ortalama 25’e yakın Filistinlinin katline, yüzlerce Filistinli kardeşimizin yaralanmasına sebebiyet vermişlerdir.

Her şeyden önce bir Müslüman olarak ve bir insan olarak bu tutumu şiddetle kınıyor ve telin ediyorum.  Rabbim mağdur ve mazlum coğrafyanın hamisi olsun ve bizleri de birlik ve beraberlik içerisinde dostumuzu dost düşmanımızı düşman bilecek kadar şuurlu,  basiretli, ferasetli eylesin..

İsrail Siyonist yöneticilerinin, seçime yönelik ellerini güçlendirmek adına yapmış oldukları bu tarz katliamlar, haksız girişimler, Allah’ın izniyle yanlarına kar kalmayacaktır. Mazlumun ahı hem dünyada hem öteki dünyada mutlaka ama mutlaka karşılığını bulacaktır.

Dünyaya bakıyoruz da her zamanki gibi, örneğin AB katliamı kınadığını ve herkesi itidale davet ettiklerini, Birleşmiş Milletler ise zaten zor durumda olan Gazze’deki koşulların bu şekilde daha da zor hale ve artık çekilemez duruma dönüşeceğini, Suudi Arabistan, BAE ise yine söz konusu saldırıyı kınadıklarını beyan edip duruyorlar.!

Şahsen ABD’nin, AB’nin batılı ülkelerin zihniyetini biliyoruz da, Ortadoğu İslam ülkelerinin kınama ve telin mesajlarından öte fiili bir duruş sergilemezlerse, Filistin’de bir karış toprak bırakmamak, bir tane dahi canlı bırakmamak adına, katliamlarını sürdürecek bir Zalim İsrail ve ortaklarını görmeye devam edeceğiz demektir.

Acilen bir an önce silkinip kendimize gelmemiz ve büyük bir güç haline dönüşmemiz şarttır. Aksi takdirde böl parçala yut, içerideki yumuşak karınlı, bedeni burada, aklı ve fikriyatı dışarıda, kirada olanlar yüzünden, yani gayri milli bakış açılı olanlar sebebiyle felaketler durmayacaktır. Maddi ve manevi alınacak tedbirler bizden, zafer Allah’tan.  Bu vesile ile vatanları uğruna şehit düşen tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Kalın sağlıcakla..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.