DOLAR 32,2227 0.05%
EURO 35,1351 0.12%
ALTIN 2.502,170,09
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sorunlara Çare Olmaya Çalışacağım

Sorunlara Çare Olmaya Çalışacağım

ABONE OL
13 Temmuz 2023 14:04
Sorunlara Çare Olmaya Çalışacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Uzunçarşı esnafını ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, esnafı dinledi, sorunlara çare olmaya çalışacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli Hatay’da yaşanan depremde yarısından fazlası yerle bir olan Uzun Çarşı’da depremde zarar gören dükkanlarının kepenklerini açan Uzun Çarşı esnafı uzun süre ilgi ve alaka bekledi. Depremzede esnaf, beklediği ilginin yanında verilen sözlerin tutulmaması üzerine geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden isyan bayrağını çekti ve yetkililere seslerini duyurmaya çalıştılar.

İşte o sesi Başkan Savaş duydu ve Uzunçarşı esnafını ziyaret etti. Sosyal medya üzerinden dükkanlarındaki ayakkabıları yakarak isyan eden esnaf başta olmak üzere tüm esnafları ziyaret eden Başkan Savaş, “Antakya tarihi Uzun Çarşı’da depremde zarar gören ve esnafın kendi emekleri ile tekrar hizmete açtığı dükkanları ziyaret ettik. Esnafımız deprem sonrası yaşadığı sıkıntıları anlattı. Sorunların çözümü için tüm kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya hazırız. Uzun Çarşı’mızın eski kalabalık günlerine kavuşması ve  esnafımızın yeniden toparlanması için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP