DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sürücülerin Kâbusu Hastane Yolu

Sürücülerin Kâbusu Hastane Yolu

ABONE OL
25 Nisan 2024 11:42
Sürücülerin Kâbusu Hastane Yolu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu (Gülderen), her geçen gün artan trafiğiyle sürücülere sorun yaşatmaya devam ediyor. Hastanenin önemli bir sağlık merkezi olması ve çevre bölgelerden yoğun hasta trafiği alması, yolun sıklıkla tıkanmasına neden oluyor.

Özellikle hastane çevresindeki otoparkın yetersiz olması ve alternatif yol seçeneklerinin kısıtlı olması, Gülderen yolu üzerindeki trafik sorununu daha da artırıyor. Her sabah ciddi trafik yoğunluğuna maruz kalan sürücüler zaman kaybı yaşamaktan kaçınmak için çeşitli alternatif güzergahlar aramak durumunda kalıyor. Bu trafik yoğunluğu sadece Gülderen Kavşağı ile sınırlı kalmıyor; Ekinci, Kuzeytepe ve Honda Kavşağı gibi diğer noktalarda da trafik durma noktasına geliyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerindeki yoğunluk nedeniyle durma noktasına gelen trafik, sürücülerin günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.