DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22728271,72%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tadilatı Yapılacak Semt Pazarı Alanında İnceleme

Tadilatı Yapılacak Semt Pazarı Alanında İnceleme

ABONE OL
13 Kasım 2023 11:45
Tadilatı Yapılacak Semt Pazarı Alanında İnceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kaymakam Abdullah Akbaş ile tadilatı yapılacak semt pazarı alanında incelemelerde bulunurken, Antakya’nın  ayağa kalkması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yol çalışması, temizlik çalışması, park ve bahçe çalışmalarının yanı sıra deprem dolayısıyla aksayan hizmetlerin de yeniden işler hale getirilmesi çalışmalarını deneyimli ekipleri vasıtasıyla takip eden Başkan Yılmaz, kentin 95 mahallesi ve 50’den fazla konteyner kent bölgesinde asli hizmetleri aralıksız sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, Akasya ve Aksaray Mahallelerine hizmet veren semt pazarının depremin ardından yeniden hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik ile birlikte deprem sonrasında hasar alan ve tadilatı yapılacak olan Akasya Mahallesi semt pazarı alanında incelemelerde bulundular.

Başkan Yılmaz yeniden hizmete sunulacak semt pazarının tadilatının en kısa sürede gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a teşekkürlerini iletti. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.