DOLAR 32,5556 0.18%
EURO 34,9696 -0.09%
ALTIN 2.444,540,36
BITCOIN 2095205-0,05%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

TARAFTARI ÇEKECEK FORVET ŞART

ABONE OL
30 Temmuz 2022 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig haftaya başlıyor ve artık tüm takımların kadroları tamamıyla şekillendi diyebiliriz.

Ancak hala tam anlamıyla kadrosu şekillenmeyen Atakaş Hatayspor’un ne yapacağı muamma çünkü kamp döneminde oynadığı 3 hazırlık maçında 2 mağlubiyet aldı ve bir galibiyet kazanabildi ancak. Asıl konumuza dönecek olursak bu oynanan 3 maçta ancak ve ancak 2 gol atılabildi. Hatayspor’da şuan El Kaabi ve Bertuğ forvet yükünü çekerken Bertuğ’un daha hazır olmadığı malum. Umarım bu sezon bir patlama yapar takıma ve kendisinin kariyerine katkısı olur.

Hatayspor’un asıl gündemine gelecek olursak ciddi manada forvet sorunu var, hazırlık maçlarında da göze batan bu forvet eksikliği için şuana kadar bir adım atılmaması takım için bir kayıptır, çünkü rakip takımlar bu konuyu kapatmış ve ciddi manada kaliteli forvetleri bulunuyor. Atakaş Hatayspor’un uzun ve zorlu lig sürecini bu iki forvetle sürdüremeyeceğini hepimiz biliyoruz. Süper lige çıktığı iki sezonda çok iyi ve çok üretken forvetleri kadrosunda tutan, Boupendza ile gol krallığı yaşayan Hatayspor’un bu 3. Senesinde hala bu konuda bir adım atmamış olması taraftarı ister istemez düşündürüyor.

Deplasman taraftar yasağının kalkması ile artık deplasmana da gidebilecek olan Hatayspor taraftarını heyecanlandıran iç ve dış sahada tribünlere çekecek bir futbolcu şarttır. Olası aksi durumda Hatayspor ciddi manada taraftar eksikliği yaşayacaktır bu durumda oyuncuların performanslarını etkileyecektir. Taraftarı maçlara çeken birçok neden vardır ama bunların başında kaliteli, tanınan ve seyirciyi heyecanlandıran oyuncular yer almaktadır. Yönetimin artık bunu göz önüne alarak zaten ihtiyaç olan forveti bulup Hatay şehrini, taraftarını lig başlamadan önce bu heyecanı yaşatması gerekiyor aksi takdirde taraftar maçlara çekilemez ve bu bahsettiğim iki futbolcu ile Lig’de yürümez.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.