DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20715493,80%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Taşçıoğlu Güven Tazeledi

Taşçıoğlu Güven Tazeledi

ABONE OL
28 Haziran 2022 11:17
Taşçıoğlu Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sivil toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu olağan genel kurulu yapıldı. Abdurrahman Taşçıoğlu yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) binasında gerçekleşen genel kurula CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Hatay Baro Başkanı Cihat Açıkalın, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, oda başkanları, dernek başkanı ve dernek üyeleri katıldı.

TAŞÇIOĞLU: BİZİM İÇİN ÖNCELİK İNSANLIKTIR

Kongre Musa Esatoğlu’nun Kuran tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından hayatını kaybeden HATDEF Başkanları ve tüm merhumlar için dua okundu. Edilen duaların ardından kürsüye gelen Taşçıoğlu, geride kalan süreçte yaptığı çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Taşçıoğlu yaptığı konuşmada; “Sivil toplum kuruluşu demek karşılıksız hizmet yapmak demektir. Bizim birliğimiz beraberliğimiz herkesten önce gelir. Bizim için siyaset değil kucaklaşmak, birbirimizin ihtiyacını gidermek hepimizin önceliğidir. STK’lar sadece yardımlaşma kuruluşu değildir. Toplumun meselelerini kucaklayan, fikirlerini belirten, zaman zaman eleştiri yapan, zaman zaman da takdir eden kuruluşlardır. STK demek 15 Temmuz günü vatanına sahip çıkmak demek, vatanı için gerekirse toprağa düşmek demektir” dedi.

Divan Başkanlığını HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün yaptığı ve tek listeyle girilen seçimde Abdurrahman Taşçıoğlu yeniden Hatay Sivil toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu başkanı olurken, yönetim kuruluna Abdulşükür Mert, Ahmet Canbaz, Alpaslan Ersin, Fatma Oduncu, Hasan Ramiz Parlar, Hüseyin Karakulak, İsa Kapan, Kenan Güngör Mehmet Keskin, Mehmet Yeloğlu, Meri Irmak, Niyazi Yıldırım, Osman Altuntaş, Ömer Gürbüz, Rasim Ray, Rıfat Sunal, Sadullah Ergin, Salahattin Nurlu, Şükrü Kanatlı, Yusuf Akbay seçildi.

Denetleme kurulu ise Adil Erişkin, Ahmet Davut ve Hidayet Alagöz seçildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.