DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taşdelen, OHSAD Üyesi Seçildi

Taşdelen, OHSAD Üyesi Seçildi

ABONE OL
6 Mayıs 2024 14:56
Taşdelen, OHSAD Üyesi Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MMT Amerikan Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdelen, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) 7.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Gerçekleştirilen genel kurul, Türkiye’deki özel hastane sahipleri ve yöneticilerinin yoğun katılımı ile yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdelen yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki ve ülkemizdeki özel sağlık kuruluşlarımızın sorunlarını, problemlerini çözmek adına bu göreve talip oldum. İnşallah OHSAD Genel Başkanımız Sn. Reşat Bahat ve yönetim kurulu üyelerimiz ile çok güzel çalışmalara imza atacağız. Ben yönetim kuruluna seçilen diğer üye arkadaşlarımı da tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Olağan Genel Kurulu’nun 7. si Harbiye Askeri Müze’de gerçekleştirildi. Divan Kurulu’nun Dr. Sedat Azak (Başkan), Remzi Doğan ve Sedat Şimşek’in oluşturulduğu Genel Kurulda açılış konuşmaları Sosyal Güvenlik İstanbul İl Müdürü Harun Sertbaş, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve OHSAD Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat tarafından yapıldı. Dernek Genel Sekreteri Dr. Uğur Baran tarafından geçmiş dönemde yapılan çalışmalara ilişkin faaliyet raporunun ardından Dernek Mali Müşaviri Veyis Demir tarafından mali raporun sunumu yapıldı. Sonrasında Dernek faaliyet raporu ve mali rapor Genel Kurul katılımcılarının oylarına sunularak oybirliği ile ibra edildi. Bahat’tan teşekkür Gündem gereği Dernek organları seçimi ile devam eden Genel Kurul’da başkanlığa Dr. Reşat Bahat yeniden seçildi. Organ seçimlerinden sonra bir konuşma yapan OHSAD Genel Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat, geçmiş dönem çalışmalarında görev alarak Dernek çalışmalarına ve sektöre katkı verenlere teşekkür etti.
Bahat, “Önümüzdeki sürecin sektörümüz açısından daha verimli ve yenilikçi geçmesini diliyorum, Derneğimizden ve Yönetim Kurulumuzdan desteğini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP