Türk Kızılay Hatay Şubesi, kök hücre ve kan bağışı kampanyasında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
Teşekkür mesajı yayınlayan Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, “Miraç Ata ve benzer durumda olan hastalarımız için başlatmış olduğumuz kök hücre ve kan bağışı kampanyasının 1. etabı Yıldız-Selahattin MTAL (Kız Meslek Lisesi) Spor Salonu’nda gerçekleşti.
437 Kök Hücre Bağışı ve 158 kan bağışında bulunarak yoğun katılım sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu kampanya serisinin 2. etabı olan “14 Ocak Cuma günü (bugün) HATMEK” te gerçekleşecek Kan ve Kök Hücre Bağış kampanyamıza kan vererek can olmaya tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. Cuma ZEYBEK
ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023GÜNDEM
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.