DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Topçu, Gençlik Ve İzci Liderleri İle Bir Araya Geldi

Topçu, Gençlik Ve İzci Liderleri İle Bir Araya Geldi

ABONE OL
11 Mart 2024 12:40
Topçu, Gençlik Ve İzci Liderleri İle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında gençlik ve izci liderleri ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleceğimizin teminatı gençlerin dini ve milli değerlerle yetişmeleri amacıyla Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında Gençlik Eğitim Kampı düzenlendi.

Kampın kapanış programına katılan İl Müftüsü Topçu, koordinatörleri ile manevi rehberler ve izci liderlerimize tavsiye ve hayır duada bulunarak; “Dünyamızın globalleştiği her türlü iyi ve kötü fikrin, bilginin, dünyanın bir ucundan diğer ucuna saliseler içinde gidebildiği bilimin ve teknolojinin yükselişinin baş döndürdüğü bu dönemde sizler bu bilim ve teknolojiden yararlanırken milli ve manevi değerlerine sahip irfanlı gençliği yetiştirmek gibi ulvi bir göreviniz var.” dedi. Kampta değerler eğitimi dersleri, cemaatle namaz, kamp oyunları, yarışmalar, mutfak atölyesi, sinema ve gezi etkinlikleri tecrübe paylaşımları yer aldı. Üniversiteden sahasında uzman gençlik çalışmalarına rehberlik edecek hocalarımızın sunumlarının yapıldığı gençlik eğitim kampı iki gün boyunca devam etti. İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Gençlik eğitim kampının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek Gençlik ve İzci liderlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.