DOLAR 32,4495 -0.13%
EURO 34,7452 -0.68%
ALTIN 2.437,140,05
BITCOIN %
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TSYD Temsilcisi Solak’tan Spor Muhabirlerine bilgilendirme

TSYD Temsilcisi Solak’tan Spor Muhabirlerine bilgilendirme

ABONE OL
26 Ağustos 2021 11:22
TSYD Temsilcisi Solak’tan Spor Muhabirlerine bilgilendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Spor Yazarları Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Ali Solak, 2021-2022 spor sezonunda görev yapacak olan spor muhabirleri ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; 2021-2022 spor sezonunun ülkemize, bölgemize ve kentimize hayırlı olmasını dileyen Solak, “Süper lig Hatay ekibi Atakaş Hatayspor başta olmak üzere, amatör liglerden bireysel başarılara imza atarak, hem ilimizi hem de ülkemizi ve şanlı bayrağımızı dalgalandıran tüm sporculara ve siz değerli basın emekçisi meslektaşlarıma kazasız belasız, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Her sezon başında gerçekleştirilen buluşmaların, spor muhabirlerinin işleri kolaylaştırma ve kuralları hatırlatma adına yapıldığını ifade eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Ali Solak, pandemi nedeniyle alınan tedbirler üzerinde durdu.

Yeni sezonda karşılaşmaların Yeni Hatay Stadyumunda yapılmasından dolayı Atakaş Hatayspor Kulübü’nden istek ve beklentilerinin de ele alındığı toplantıda konuşan Solak, her kamu görevlisi gibi basın mensuplarının da kamu görevi üstlendiğini hatırlatarak, spor muhabirlerinin işini kolaylaştırmaya çalışanlara da teşekkür ederek, spor muhabirlerinin görevlerini büyük bir özveriyle yaptıklarının herkesçe bilinmesini istedi.

Bilgilendirme toplantısının son bölümünde spor muhabirlerinin sorularını cevaplayan Türkiye Spor Yazarları Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Ali Solak, toplantının finalinde yeni sezonda kullanacakları kartlarını dağıttığı spor muhabirlerine çalışmalarında başarılar diledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.