DOLAR 32,4445 -0.13%
EURO 34,7390 -0.68%
ALTIN 2.440,330,18
BITCOIN 20972591,07%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Umudun Adı MİLLİ PİYANGO!

Umudun Adı MİLLİ PİYANGO!

ABONE OL
25 Kasım 2021 11:49
Umudun Adı MİLLİ PİYANGO!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte rüyaları süsleyen Milli Piyango’nun bu yılki ikramiyesi 120 Milyon TL olarak belirlendi. Büyük ikramiyenin sahibini arayacağı Milli Piyango çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

UMUTLAR ÇIKACAK İKRAMİYEDE

Yaklaşık 1 hafta önce satışa sunulan yeni yıl piyango biletleri ise şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Umutlarını şans oyunlarına bağlayan vatandaşlar, Milli Piyango ile yeni hayallere daldı. Kimisi azda olsa bir miktar para çıkmasını umarken, kimi vatandaş, büyük ikramiye çıkacak umuduyla biletlere sarıldı.

“EKONOMİK BUNALIM BİLETLERE DE YANSIDI”

Tam biletin 120 TL, yarım biletin 60 TL ve çeyrek biletin de 30 TL’den satıldığı Milli Piyango biletleri, şimdiden yoğun ilgiyle karşılandı. Yaşanan ekonomik problemler arasında bir umut, piyango tutar ümidi ile bilet alan vatandaşlar, “Tek umudumuz bu biletler. Kazandığımız cebimize yetmez oldu. Bir umut azda olsa para çıkar diye erkenden biletimizi aldık” dediler. 

MİLLİ PİYANGO KENTE RENK KATTI

Her sene yeni yıl başlamadan tezgahlarını kuran seyyar bayiler, yeniden tezgahlarını kurarak şehre renk kattı. Kent merkezinde her köşe başında, birbirlerine yakın noktalarda seyyar bayilik yapan satıcıların kimi Antakya’dan aldığı biletleri, kimisi de Türkiye’nin büyük kentlerden getirttiği biletleri satışa sunmaya başladılar. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.