DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044871-2,58%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Vakıf Alanı Kent Oteli Olmalıdır!”

“Vakıf Alanı Kent Oteli Olmalıdır!”

ABONE OL
8 Eylül 2021 11:49
“Vakıf Alanı Kent Oteli Olmalıdır!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köprübaşı Esnafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü-Der) Başkanı Kürşad Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Hürriyet Caddesi’nde bulunan ve akıbetinin ne olacağı belli olmayan Vakıf İşhanı ile ilgili Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Düzenlediği basın toplantısında Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan Vakıf İşhanı’nın yeri için iki seçenek olarak belirlendiğini söyleyen Köprü-Der Başkanı M. Kürşad Bayraktar, “Köprübaşı’nda bulunan esnaflar olarak Vakıf İşhanı’nın yerinin yeşil alan olacak olması ile dernek olarak çok büyük tedirginliklerimiz var. Bizler Köprü-Der olarak vakıf işhanının yeri ile ilgili yeşil alan taleplerimiz bulunmamaktadır. Bizler esnaflar olarak yetkililerimiz olan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve yetkili devlet büyüklerimize sesleniyoruz. Son dönemlerde şehrimize değer katan turizmin gelişmekte olduğu bir zamanda bu alana Kent Oteli Projesi olarak değerlendirmelerini istiyoruz. Otelin alt kısımlarında ise büyük marka değeri olan 6 veya 7 tane işletmelerin açılmasını talep etmekteyiz” diye konuştu.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”

Devlet kurumları ya da yerel yönetimler tarafından Köprübaşı ve çevresinde bulunan esnaflara yönelik yapılacak hizmetler konusunda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Köprü-Der Başkanı M. Kürşad Bayraktar, “Bizim amacımız bu bölgede yapılacak olan hizmetler için esnafımıza faydalı olabilmektir. Yine bu bölge içerisinde yapılacak olan İmar ve Yeşil Alan konusunda başta mülki amirimiz olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve resmi kurum yetkililerine seslenmek istiyorum. Bizler işyeri sahipleri olarak, belediyelerimiz ve devletimizin resmi kurumları tarafından yapılacak olan tüm imar ve yeşil alanlar konusunda elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.