DOLAR 32,4273 0.01%
EURO 34,8056 -0.16%
ALTIN 2.427,87-0,28
BITCOIN 20610581,22%
Hatay
17°

KAPALI

12:37

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yayladağıspor U-18 Tarih Yazdı

Yayladağıspor U-18 Tarih Yazdı

ABONE OL
16 Nisan 2024 14:02
Yayladağıspor U-18 Tarih Yazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alt yapı gelişim liglerinde mücadele eden Yayladağı U18 takımı kendi evinde konuk ettiği İskenderun Meydanspor’u 2-1 mağlup ederek ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Yeşil Beyazlılara galibiyeti getiren golleri Süleyman Genç ve Umut aydın attı.

Yayladağıspor U18 takımı play-off grubunu da lider tamamladı. Kendi grubundan lider çıkan Yeşil Beyazlı gençler Play-Off’un son maçında İskenderun Meydanspor’u konuk etti. Yayladağı İlçe stadında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Yayladağ’lı gençler 10. Dakikada Süleyman Genç’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 78. Dakikasında Umut Aydın’ın attığı golle skoru 2-1 yapan Yayladağıspor U18 takımı karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılarak play-off maçlarını da lider bitirmenin sevincini yaşadı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYORLAR

Yayladağıspor U18 takımı Mayıs ayının ilk hatası yapılması planlanan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Yayladağı U18 takımına ilk tebrik ise Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı’dan geldi. Yazıcı Play-Off grubundan lider olarak çıkarak Hatay’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan U18 takımını tebrik eden Yazıcı, “Yayladağıspor altyapı takımı, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil Edecek. U-18 kategorisinde oynanan Yayladağıspor – İskenderun Meydanspor

karşılaşmasını 2-1’lik skorla kazanarak playoff gruplarından birinci olarak çıkan genç takımımızı tebrik ediyoruz. İlçemizi ve İlimizi Türkiye’de temsil etmeye hak kazanan takımımızın Kulüp yönetimine, antrenörlerine ve futbolcularına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” Dedi.

BİR TEBRİKTE BAŞKANDAN

Yayladağıspor U18 takımı ilçede büyük bir yankı uyandırırken, gençlere bir tebrikte Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’dan geldi. Başkan Yalçın yayınladığı kutlama mesajında, “Yayladağıspor altyapı takımımız Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. U-18 kategorisinde oynanan Yayladağıspor-İskenderun Meydanspor karşılaşmasını 2-1 yenerek playoff gruplarından birinci olarak çıkan genç takımımızı tebrik ediyoruz. Bizleri gururlandıran bu başarıdan dolayı Kulüp

yönetimimize antrenörlerimize ve futbolcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.