DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayman’dan Hizmet İncelemesi

Yayman’dan Hizmet İncelemesi

ABONE OL
10 Eylül 2022 10:42
Yayman’dan Hizmet İncelemesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Kırıkhan’da AK Parti belediyeciliği tarafından yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Vekil Yayman’a Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik de eşlik etti.

Hassa Caddesi ve Beyazıt Bestami yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Yayman, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olmasına rağmen halkın refahı için Kırıkhan Belediyesi tarafından yolların yapımının sürdüğünü belirtti.

 “Sorumluluğundaki yolları bozup sonra yapmayanlar utanır mı bilmiyorum” diyerek HBB’ye de taş atan Yayman gerçekleştirdiği incelemeler ile ilgili açıklamasında; “Yaparsa AK Parti yapar. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik le beraber Hassa Caddesi ve Beyazıt Bestami yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Hayırlı olsun. Sorumluluğundaki yolları bozup sonra yapmayanlar utanır mı bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.