DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Partililer, Sınıra Temsili Bomba Yerleştirdi

Zafer Partililer, Sınıra Temsili Bomba Yerleştirdi

ABONE OL
28 Mart 2024 12:08
Zafer Partililer, Sınıra Temsili Bomba Yerleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyhanlı-Kuşaklı köyü Türkiye-Suriye sınırına temsili bomba yerleştirilmesi yapıldı.

Zafer partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya ve heyeti ile Suriye sınırına gitti. Heyet adına açıklama yapan Başkan Kaya; “Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yaptırılmayan eylemi tamamladık.” dedi.

HEYET BÖLGEYE TEMSİLİ OLARAK MAYIN KOYDU

Heyet içerisinde, Zafer Partisi Reyhanlı İlçe Belediye Başkan Adayı Salih Savaşlı, Zafer Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Cengiz Kırgın, Zafer Partisi Defne Belediye Meclis Üyesi Yavuz Kürşat Akşit yer aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Kaya; Sınırlarımızdan 13 milyon sığınmacı ve kaçak geçişi olduğunu, mültecilerin ülkemizde kaynaklarımızı ciddi oranda tükettiğini, bu durumun ise ekonomik sorun teşkil ettiğini ifade etti. Kaya açıklamasının devamında ise sığınmacı ve kaçakların ülkelerine derhal gönderilmesi gerektiğini belirtti.

“HUDUT NAMUSTUR”

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya; “Zafer Partisi iktidarında sınırlarımıza tekrar mayın döşeyeceğiz.  Buradan Türkiye’ye sesleniyoruz. Hudut Namustur. Hatay Türk’tür Türk Kalacak” dedi. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.