Hatay’da Facia Gibi Kaza: Tır Yandı, Anguslar Otobana Saçıldı
Hatay’da Facia Gibi Kaza: Tır Yandı, Anguslar Otobana Saçıldı
İçeriği Görüntüle

Petrol fiyatlarındaki yükselişin etkisiyle Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi. Ancak zamdan en fazla etkilenen illerden biri yine Hatay oldu. 1 Ağustos itibarıyla motorinin litre fiyatı kentte 57 lirayı aşarken, benzinin litresi de 55 liraya dayandı.

Hataylı sürücüler, yılın başından bu yana gelen peş peşe zamlarla zaten zorlanan bütçelerinin artık iflas ettiğini söylüyor. Özellikle Antakya ve İskenderun'da taksiciler ve minibüsçüler, artan maliyetler nedeniyle kontak kapatma noktasına geldiklerini belirtiyor.

Zam Akaryakıt

TABELADA KORKUTAN RAKAM: 57,12 TL
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’daki bazı akaryakıt istasyonlarında bu sabah itibarıyla motorin 57,12 TL'den satılmaya başlandı. Benzin ise 54,98 TL'ye kadar çıktı. Böylece Hatay, Hakkâri’yle birlikte Türkiye’nin en pahalı akaryakıt satan şehirlerinden biri haline geldi.

Muhabir: Kenan Cengiz