Ligde zor günler geçiren ve yeni teknik direktörü Hugo Almeida yönetiminde sahaya çıkan bordo-beyazlılar, mutlak üç puan parolasıyla başladıkları mücadelede yine galibiyetle tanışamadı.
Maça 1-0 Geri Başladılar
Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Cengiz Demir’in kendi kalesine attığı golle İstanbulspor öne geçti. Bu talihsiz gol, Hatayspor’un moralini düşürse de oyun disiplininden kopmadılar.
Rui Pedro’dan Eşitlik Golü
Dakikalar 34’ü gösterdiğinde sahneye çıkan Rui Pedro, attığı golle durumu 1-1’e getirdi ve Hatayspor’u yeniden umutlandırdı. Ancak maçın geri kalan bölümünde iki takım da net fırsatlardan yararlanamayınca skor değişmedi.
Birer Puanla Ayrıldılar
Müsabaka 1-1 sona ererken, iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı. Hatayspor böylece Almeida yönetimindeki ilk maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı.



