Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilecek yürüyüşe, Kırıkhan Kaymakamı Ayhan Akpay ile Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik de katılım sağlayacak.
Etkinlik kapsamında vatandaşlar, sabahın serinliğinde Çiloğlan Mahallesi’ndeki Fidanlık Alanında buluşarak doğanın huzurunu birlikte paylaşacak.
Toplanma Kaymakamlık Önünde
Katılımcılar, saat 07.30’da Kırıkhan Kaymakamlığı önünde bir araya gelecek. Belediye tarafından ücretsiz servis hizmeti sağlanacak ve kafile saat 07.45’te yürüyüşe başlayacak.
Etkinlik Programı
-
Yer: Çiloğlan Mahallesi, Fidanlık Alanı
-
Toplanma: 07.30 – Kaymakamlık önü
-
Servis: Kırıkhan Belediyesi tarafından sağlanacak
-
Tarih: 29 Kasım 2025 Cumartesi
-
Yürüyüş Saati: 07.45

Doğaseverler, etkinlikte hem Kırıkhan’ın yeşil dokusunu keşfetme hem de birlikte olmanın enerjisini paylaşma fırsatı yakalayacak. Belediye yetkilileri, tüm vatandaşları yürüyüşe davet ederek “Doğanın huzurunu birlikte yaşayalım” mesajı verdi.




