Hatay'ın Samandağ ilçesinde heyecanla beklenen Samandağ Festivali bugün kapılarını açıyor. Hızır Parkı'nda düzenlenecek festival kapsamında 10 gün boyunca konserler, kültürel etkinlikler ve çocuklara yönelik programlar gerçekleştirilecek.
19-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Festival programında Yüksek Sadakat, Aydilge, Ozbi, Talat Ersoy, Umut Harbeli, Semir Ray, Erkan Rende ve Yılmaz Beyaz'ın yanı sıra Gulbahar Korosu da yer alıyor.

Samandağlıların yoğun ilgi göstermesi beklenen festival, yaz sezonunun en dikkat çeken etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Her gün farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği organizasyonun, ilçeye sosyal ve kültürel hareketlilik kazandırması hedefleniyor.
Festival etkinlikleri Samandağ Hızır Parkı'nda gerçekleştirilecek.





