Çalışmak amacıyla gittiği Suudi Arabistan’da yaşamını yitiren Salih Çakır’ın cenazesi, Hatay’a getirilmesinin ardından ailesi ve yakınları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı.
Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine Çakır’ın ailesi, yakınları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük üzüntünün hâkim olduğu törende Salih Çakır’ın yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken, cenazeye katılanlar acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kılınan cenaze namazının ardından Salih Çakır’ın naaşı, dualar ve gözyaşları eşliğinde Cumhuriyet Mahallesi’nde toprağa verildi. Mahalle sakinleri ve sevenleri, Çakır ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadı.
Riyad’daki yangında hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi de gün içerisinde farklı mahallelerde düzenlenen törenlerle toprağa verilmişti. Salih Çakır’ın defnedilmesiyle birlikte Samandağ, aynı gün içerisinde peş peşe gelen acı vedalara sahne oldu.
Yangında yaşamını yitirenlerin genç yaşta hayattan kopması, ailelerinin ve sevenlerinin yanı sıra Samandağ’da derin üzüntüye neden oldu.



