DOLAR 32,4384 0.04%
EURO 34,7484 -0.19%
ALTIN 2.424,79-0,40
BITCOIN 20503361,39%
Hatay
17°

KAPALI

12:37

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HAMOK’ta devir teslim töreni yapıldı

HAMOK’ta devir teslim töreni yapıldı

ABONE OL
22 Ekim 2020 07:59
HAMOK’ta devir teslim töreni yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa adı HAMOK olan Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulunun yeni dönem Sözcülüğü devir teslim töreni yapıldı. Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin HAMOK dönem sözcülüğünü Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Cem Hüzmeli’ye devretti.

Hatay Mimarlar Odasında gerçekleştirileceği törende HAMOK Dönem Sözcülüğünü devre alan Elektrik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi Cem Hüzmeli, “1993 yılında 4 Odamızın bir araya gelerek kurduğu, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), bu yıl oda sayısının 15’e çıkartarak 27.yılını tamamlamanın onuru yaşamaktadır” dedi.

HAMOK, başta ülkenin ve özelde Hatay İlimizin sorunların çözüm öneriyle birlikte gündeme taşımayı, halkın ve kamunun çıkarlarını savunmayı kendine ilke edindiğini ifade eden Hüzmeli, “Kurulum amacı, meslek örgütleri arasındaki düzenli bir iletişim ortamı oluşturmak, ortak sorunlar ve amaçlar çerçevesinde koordinasyon sağlamak, bu yolla bilimsel ve mesleki platformların gelişmesine, demokratik ve organize br toplum yapanını oluşturma sürecine katkı bulunmaktır.

Bilindiği üzere, dönem sözcülüğümü iki yıldır Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanımız Nebil Seyfettin başarıyla sürdürmüştür.  Kendisine ve bugüne kadar bu önemli görevi büyük bir özveriyle yapan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Protokolümüz gereği ve bileşenlerimizin kararıyla bugünden itibaren yeni dönem sözcülüğü, Elektrik Mühendisleri Odası adına şahsıma verilmiştir. Üstelenmiş olduğum sorumluluğun ağırlığın çok iyi biliyor,  bu görevi arkadaşlarımla birlikte dayanışma içinde sürdüreceğimi ifade etmek istiyorum” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.