DOLAR 32,4518 -0.02%
EURO 34,8197 -0.14%
ALTIN 2.432,44-0,09
BITCOIN 20705420,84%
Hatay
20°

KAPALI

04:08

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dereceye girenler ödüllerini aldı

Dereceye girenler ödüllerini aldı

ABONE OL
23 Haziran 2021 13:54
Dereceye girenler ödüllerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Hz Peygamber’in (S.A.V.) örnek şahsiyetini, ahlâki değerlerini gençlere tanıtmak, dini, ahlâki ve manevi değerleri canlı tutmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” çevrimiçi olarak düzenlenmişti. Yarışmada il birincisi olanlara Hatay İl Müftülüğünde ödülleri verildi.

“Hadislerle O’nu Anlamak” isimli eserden sorumlu olunan yarışma neticesinde kadınlarda il birincisi olan Medine Doğru’ya İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, erkeklerde ise il birincisi olan Ahmet Akıncı’ya da emekli İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi.

Birinci olan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Müftü Bilgili, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak; “Diyanet Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gençliğe tanıtarak veya hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.