Hatay'da Dubleks Krizi Büyüyor !
Hatay'da Dubleks Krizi Büyüyor !
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Yeniköy Mahallesi Güzel Ali Paşa Caddesi’nde faaliyet gösteren özel bir anaokulunun sahibi C.O. (59) ile okul müdürü K.K. (36) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında C.O., yanında bulunan silahla müdür K.K.’ye ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan kadın müdür, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan okul sahibi C.O. hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs", "silah, mermi ve bıçak aletlerinin izinsiz ve ruhsatsız olarak ülkeye sokulması, imal edilmesi, satılması ve bulundurulması" suçlarından işlem başlatıldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Muhabir: Semire Yılmaz