Hatay'da Eski Belediye Başkanı Oğlu Tarafından Öldürüldü!
Hatay'da Eski Belediye Başkanı Oğlu Tarafından Öldürüldü!
İçeriği Görüntüle

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde bulunan asırlık su deposunun son hali, kamuoyunda tartışma yarattı. Asırlık yapının üzerine ve çevresine yerleştirilen çok sayıda baz istasyonu ekipmanı, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Su Deposu İstasyon Alanına Döndü

Bölgede uzun yıllardır ayakta olan ve mahallenin simgelerinden biri olarak görülen su deposunun adeta bir iletişim istasyonuna dönüştüğü görülüyor. Yapının üst katlarına ve çevresine konumlandırılan antenler, vericiler ve teknik ekipmanlar dikkat çekiyor.

Mahalle sakinleri, bu uygulamanın izinsiz gerçekleştirilemeyeceğini ifade ederek yetkililerden açıklama bekliyor.

Vatandaşlar, hem yapının güvenlik ve sağlık açısından soru işaretleri oluştuğunu dile getiriyor.

Çevre Derneklerinde Sessizlik

Konuyla ilgili olarak çevre dernekleri ya da meslek odalarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bölge esnafı ve mahalle halkı, deponun işlevine uygun kullanılması yönünde görüş bildiriyor, yetkililerin duruma müdahil olmasını talep ediyor.

Depo

Muhabir: Hasan Sarp