DOLAR 32,5653 0.23%
EURO 34,9965 0.05%
ALTIN 2.449,310,55
BITCOIN 20946480,21%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ADD Yönetim Kurulu Antakya’da Toplanıyor

ADD Yönetim Kurulu Antakya’da Toplanıyor

ABONE OL
20 Temmuz 2022 14:02
ADD Yönetim Kurulu Antakya’da Toplanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, Hatay’ın Kurtuluşu nedeniyle toplantısını Antakya’da gerçekleştiriyor.

Gerçekleşecek toplantı hakkında bilgi veren Atatürkçü Düşünce Derneği: “Hatay benim şahsi meselemdir diyen ve hasta yatağından kalkarak Adana’da düzenlenen törenleri ayakta izleyen ve ne yazık ki Hatay’ın Anavatana katılışını göremeyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük özlemiydi Hatay’ın Kurtuluşu. Bu anlamlı günde Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt’un başkanlığında Antakya’da toplanılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN HÜSNÜ BOZKURT HATAY’DA ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRECEK

Hatay’da yapılacak olan toplantı öncesi ve sonrası çeşitli kurumları gezecek olan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt’un programı şöyle; 22 Temmuzda Antakya’ya gelecek olan Başkan Hüsnü Bozkurt, saat 15.30 da Atatürkçü Düşünce Derneği Antakya Şubesinde üyelerle ve basın mensuplarıyla yapacağı toplantının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaşı ziyaret edecek. 23 Temmuzda Çelenk sunma törenine ve ardından yapılacak etkinliklere katılacak. 24 Temmuz Pazar sabah 11.00 de yapılacak Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısından sonra Samandağ’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, Hatay’dan ayrılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.