DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Akaryakıt Fiyatlarında Esnafımız Desteklenmelidir

Akaryakıt Fiyatlarında Esnafımız Desteklenmelidir

ABONE OL
22 Haziran 2022 12:02
Akaryakıt Fiyatlarında Esnafımız Desteklenmelidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Akaryakıt fiyatları nedeniyle esnafımızın zor durumda kaldığını ifade ederek Esnafın desteklenmesi gerektiğini söyledi.

AKARYAKIT, ELEKTRİK FİYATLARINDA VERGİ YÜKÜ AZALTILMALIDIR

Konuyla ilgili olarak kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Teksöz,

“Taksici. Toplu taşıma araçlarımıza, otobüs ve nakliyeci esnafımız için mutlaka ÖTV ve KDV indirimi yapılmalıdır. Bu hususla ilgili Cumhurbaşkanlığımıza, İçişleri, Ulaştırma, Maliye ve Ticaret Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize üst kuruluşumuz TESK ve TŞOF tekrardan müracaatlarımız yapılmış ve bu konuda hassasiyetle çalışmaktayız. Şoför Esnafımıza verilecek indirimli akaryakıt otomatik olarak her şeye indirim olarak yansıyacaktır.  Mutlaka akaryakıt fiyatlarında esnafımız desteklenmelidir. Anayasamızın 173.Maddesi Devlet Esnaf ve Sanatkarları koruyucu ve destekleyici tedbirler alır maddesi gereği de Esnafımız için gerek Akaryakıt gerekse Elektrik fiyatlarında vergi yükü azaltılmalıdır” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.