DOLAR 32,4027 -0.12%
EURO 34,8114 0.18%
ALTIN 2.434,92-0,14
BITCOIN %
Hatay
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKO Yerleşkesi Tamamlanıyor

AKO Yerleşkesi Tamamlanıyor

ABONE OL
22 Kasım 2023 10:57
AKO Yerleşkesi Tamamlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yoncakaya Mahallesi’nde bulunan dev AKO yerleşkesinin son aşamaya geldiğini duyurdu.

Yoncakaya Mahallesi’nde iş insanı Ahmet Kara Oğulları tarafından başlatılan projede, huzurevi, çok amaçlı salon ve okullar bulunuyor. Yaklaşık 110 milyon TL değerindeki proje tamamlandıktan sonra ilgili bakanlıklara devredilecek. Başkan Yalçın, projenin tamamlanma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, şunları ifade etti: “Yoncakaya AKO Yerleşkesi Tamamlanmak Üzere. İlimize ve İlçemize Hayırlı Olsun. Huzurevi, İlkokul, Anaokulu ve Çok Amaçlı Salon, Yoncakayalı İş İnsanı Ahmet Kara Oğulları (AKO Mermer/Kablo Şirketi) tarafından ilçemize kazandırılan ve yaklaşık 110.000.000₺ bütçesiyle bölgeye hizmet verecek olan yerleşke, çok yakın zamanda tamamlanacak. Huzurevi, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’na, okullar ise Millî Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilerek hizmete açılacak. İş insanımız Ahmet Kara ve Oğullarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.