DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047290-2,25%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksoy: Kiracı Hemşerilerimizi Konut Sahibi Yapacağız

Aksoy: Kiracı Hemşerilerimizi Konut Sahibi Yapacağız

ABONE OL
27 Mart 2024 13:27
Aksoy: Kiracı Hemşerilerimizi Konut Sahibi Yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, kiracı olan vatandaşları ev sahibi yapacaklarını belirtti.

Evleri yıkılan kiracı vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak için projelerimizi hazırladık diyen Dr. Aksoy, “Bizler Antakya Belediyesi olarak bin konut yapacağız. Yıllarca kirada oturan vatandaşlarımız maalesef 6 Şubat depreminden sonra küçük konteynerlerde yaşamak zorunda kaldı. İnşallah işbaşına geldiğimizde ekiplerimizle birlikte Antakya’da yaşayan kiracı hemşerilerimizi kira öder gibi konut sahibi olmalarını sağlayacağız.” dedi.

ANTAKYALI KADINLARIMIZIN EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Ev kadınlarının ev ekonomilerine ek gelir sağlamaları için Antakya’nın Üreten Elleri Projesi’ni hayata geçireceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Kadınlarımız için ise Antakya’nın Üreten Elleri projesini hayata geçireceğiz. Belediyemiz bünyesinde bir kooperatif kurarak kadınlarımıza kurs ve eğitim vereceğiz. Kurs sonrasında ise kendi üretecekleri ürünlerin malzemesini ücretsiz olarak belediye tarafından vereceğiz. Ürettikleri ürünleri bizler ücretini ödeyerek kadınlarımızın ev ekonomisine ek gelir elde etmelerini sağlayacağız.” dedi.

ANTAKYA’DA GENÇLERİMİZİN İŞSİZLİK SORUNUNU AZALTACAĞIZ

Antakya’da işsiz olan gençlerimizin iş imkanına kavuşması için belediyemiz bünyesinde istihdam ofisi kuracağız. Bununla birlikte işsiz olanların bilgilerini kayıt altına alarak işveren ile işçiyi buluşturacağız. İnşallah bu sayede işsizliği ciddi oranda azaltacağız. Bizler iktidarın arka bahçesi olmayacağız. Bizler her daim halkımızın yanında olacağız.” dedi.

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK BİZİM İŞİMİZ OLACAK

Antakyalı esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve Esnafımızın belediyemizde pinpon topu gibi oradan oraya gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Belediyemiz bünyesinde Esnaf Ofisi oluşturacağız. Buraya gelen esnafımız sorununu orada çözecek. Eğer esnafımız orada sorununu çözemezse Hüseyin Başkan’a gelecek ve sorunu o anda çözülecek. Esnafımızın hiç birini belediyemizde yormayacağız ve her zaman destek olarak baştacı edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını çözmek bizim işimiz olacak. İşimiz Gücümüz Antakya, Gecemiz Gündüzümüz Antakya olacak. Bizleri mahallelerinizde soğuk havaya rağmen sıcak ilgi ile karşılayan tüm Antakyalı hemşerilerime teşekkür ediyor, 31 Mart akşamı tüm vatandaşlarımızı Antakya Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini dikmeye davet ediyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.