DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aldığı Para Bankaların Kasasında

Aldığı Para Bankaların Kasasında

ABONE OL
12 Mayıs 2022 11:37
Aldığı Para Bankaların Kasasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Hatay’da ziyaretlerde bulundu. İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi politikasını eleştirerek, “Nas, faiz lobisi diyor ama parayı faiz lobisi ve bankalar kazanıyor. Sizin cebinizden aldığı bu parayı bankaların kasasına Erdoğan koydu.” dedi.

“EN BÜYÜK FAİZCİ ERDOĞAN’DIR”

İnce, “Milletimize sesleniyorum: Alamadığınız peynir bankalardadır. Ödeyemediğiniz doğalgaz faturası bankadadır. Deposunu dolduramadığını traktörün parası bankadadır. Nas, faiz lobisi diyor ama parayı faiz lobisi ve bankalar kazanıyor. Sizin cebinizden aldığı bu parayı bankaların kasasına Erdoğan koydu. Bu ülkede en büyük faizci Erdoğan’dır. Nas’a en fazla karşı gelen kişi Erdoğan’dır.” dedi.

“PEYNİR KRİZİ YAKINDA”

Hayvancılık yapan çiftçinin ineklerini kestiğini söyleyen Muharrem İnce, “Buğday çiftçiden geçen sene 2.25’e alındı. Ukraynalı’dan Rus’tan 6 liraya aldılar. Yazık, günah. Bu sene 8 lira vermelisin. Aşağısı kurtarmaz, olmaz bu iş. Hasat zamanı geldi. Ama buğdayın fiyatı belli değil. Yakında bir peynir krizi gelecek. Peynir yapım zamanı süt yok ortada. Bu demek ki, bir iki ay sonra süt ürünleri acayip pahalı olacak demektir.” dedi.

İnce toplantısı ardından Hatay esnafını da ziyaret ederek ekonomik sorunlarını dinledi.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.