DOLAR 32,2123 0.02%
EURO 35,1107 0.25%
ALTIN 2.518,470,72
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Birlik Beraberlik Örneği

Ankara’da Birlik Beraberlik Örneği

ABONE OL
8 Temmuz 2023 10:21
Ankara’da Birlik Beraberlik Örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay eski Milletvekillerinden Levent Mıstıkoğlu’nun daveti ile TBMM çatısı altındaki tüm Hatay Milletvekilleri, sahipliğini iş insanı İbrahim Seyfittinoğlu’nun yaptığı Dafne restoranda bir araya geldi.

Hatay’ın sorunları ve Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra yaraları sarmak için iş ve güç birliği için buluşan siyasetin Hataylı isimleri örnek bir sağduyu davranışı sergilediler.

Tarihi fotoğrafta halen Silivri Cezaevi’nde tutuklu olan Hatay TİP Milletvekili Can Atalay yer alamazken bir diğer eksik ise Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel oldu.

ŞEHRİMİZİN AYAĞA KALMASI LAZIM

CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur konuyla ilgili geceden paylaşım yapan ilk milletvekili oldu. Güzelmansur Paylaşımında şöyle dedi. “Aramızda bulunamayan Hatay Milletvekili Sn. Can Atalay’ın hukuksuz tutukluluğuna acilen son verilerek birlik ve beraberliğimiz güçlenmelidir. Depremin üzerinden 150 gün geçti, hala çözüm bekleyen sorunlarımız var. İnsani yaşam şartlarının hızlıca sağlanıp, şehrimizin ayağa kalması lazım. Hatay’a hizmet yapabilmek için siyaset gözetmeden birlikte olmak ve hareket etmek zorundayız. Hatay halkı hizmet bekliyor, dayanışma istiyor, sorunlarının artık çözülmesi için sürdürülebilir çözümler üretin diyor. Hatay’ın sesi olacak, Hatay’ı unutturmayacağım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP