DOLAR 32,3819 0.01%
EURO 34,8164 -0.06%
ALTIN 2.397,970,07
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin İnşaatı Başladı

Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin İnşaatı Başladı

ABONE OL
8 Aralık 2022 10:19
Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin İnşaatı Başladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinin İnşaatı başladığını söyledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Teksöz, “Allah’ımıza binlerce şükürler olsun. Antakya Ayakkabıcılar sanayi sitemizin inşaatı da başladı. Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Uğur Özalır Ayakkabıcılar İhtisas Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ahmet Durgun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sanayi Sitemizi yerinde inceledik.

Müteahhitte inşaat yer teslimi yapılmış olup inşaat başlamıştır. Hatay Valisi Rahmi Dogan’a, Milletvekillerimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e, Hüseyin Yayman’a,  Lütfi Kaşıkçı’ya HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş’a, Antakya belediye Başkanı ve Onursal Başkanı İzzettin Yılmaz’a, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e ve emeği geçen bütün Yetkililere  Sonsuz teşekkür ediyorum. Esnafımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.