DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.442,320,26
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Soroptimist Kulübünden Kitap Bağışı

Antakya Soroptimist Kulübünden Kitap Bağışı

ABONE OL
21 Nisan 2022 13:16
Antakya Soroptimist Kulübünden Kitap Bağışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle Antakya Soroptimist Kulübü, Antakya Üzümdalı Şehit Metin Sürer Ortaokulu’na kitap bağışında bulundu.

Kitap bağışına Antakya Soroptimist Kulübü Başkan Sonay Altunay ve yönetim kurulu üyeleri Nilay Atayurt, Neşe Urfalı, Dilay Dolar, Nihan Durmaz, Alev Bahadırlı ve İlke Üyüdücü Ekmekçi katıldı.

Kitap bağışı etkinliğinde, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Türkçe öğretmeni ile çocuklara kitap sevgisi aşılamanın önemi ve değeri üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirildi.

BAYRAKTAR: KİTAPLAR ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EBEDİ BİR ARKADAŞTIR

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Sonay Altunay Bayraktar, “Kitaplar çocuklarımız için ebedi bir arkadaştır. Onların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini sağlamanın yanı sıra hayal gücü ve yaratıcılık becerileri için çok büyük öneme sahiptir. Kitaplar bizi dinler, bizimle konuşur, gözyaşlarımızı siler, yol gösterir. Antakya Soroptimist Kulübü olarak kitapsız tek bir çocuk kalmaması dileklerimizle çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Projemize destek veren ve katılım gösteren tüm kulüp üyesi kız kardeşlerimize 2021-2023 yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.