DOLAR 32,4948 0.24%
EURO 34,6009 0.28%
ALTIN 2.478,74-0,16
BITCOIN 2038240-5,12%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATSO Bilgilendirme Toplantısı Altınözü’nde Yapıldı

ATSO Bilgilendirme Toplantısı Altınözü’nde Yapıldı

ABONE OL
25 Haziran 2022 10:57
ATSO Bilgilendirme Toplantısı Altınözü’nde Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Altınözü İlçesi’nde bulunan üyelerine yönelik Teşviklere Erişerek Finans Sağlama, Hibeler ve Oda hizmetlerinden Dijital faydalanma konuları ile ilgili bilgilendirme toplantısının ikincisi gerçekleştirildi.

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı  Erhan Yağız, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Uzman Filiz Koze, Kosgeb Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOĞAKA Uzmanı Erdal İlbay, ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak ve ATSO Üyeleri katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantının moderatörlüğünü ATSO Genel Sekreter Yardımcısı  Erhan Yağız yaparken, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Uzman Filiz Koze, Kosgeb Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOĞAKA Uzmanı Erdal İlbay ve ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak’ın Teşviklere Erişerek Finans Sağlama, Hibeler ve Oda hizmetlerinden Dijital faydalanma konularında slayt gösterisi eşliğinde sunum yaptılar.

ATSO Üyelerine yönelik gerçekleştirilen sunumun ardından kısa bir konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, “Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran kurum müdürlerimize, üyelerimize ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.