DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,2123 0.05%
ALTIN 2.246,500,15
BITCOIN 2141903-1,90%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

12:49

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ATT-DER Hatay’da Yeni Yönetim Görevde!

ATT-DER Hatay’da Yeni Yönetim Görevde!

ABONE OL
20 Ocak 2022 12:14
ATT-DER Hatay’da Yeni Yönetim Görevde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Hatay İl Yönetiminde görev değişimi yapıldı. 2016 yılından beri il başkanı olarak görev yapan Özkan Aydar bayrağı Yasin Çümangin’e teslim etti.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Konu hakkında açıklama yapan ATT-DER Hatay İl Başkanı Yasin Çümangin; “Derneğimiz Hatay’da kurulduğu günden bugüne temsil edilmekte ve bir çok başarılı faaliyete imza atmıştır. Yorulan arkadaşlarımızın yerine mesleki gelişime katkı sunmak isteyen, meslektaşların dertleri ile dertlenen genç bir kadro ile bundan böyle devam edeceğiz. Görevi devraldığım başkanımız Özkan Aydar ve beraber çok mesai harcadığımız çok kıymetli yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürü borç bilirim. Onlarla çok güzel projelere imza attık umarım bundan sonra da yeni görev alan arkadaşlarımız ile ATT DER bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Çümangin, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni ATT DER Hatay İl Yönetim Kurulu Aşağıdaki isimlerden oluşuyor: “ATT DER Hatay İl Başkanı Yasin Çümangin, İl Başkan Yardımcısı Bahadır Konyalıgil, İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Alabaş, İl Başkan Yardımcısı Kaan Atabek, İl Başkan Yardımcısı Cansel Doğanyılmaz, İl Başkan Yardımcısı Furkan Can, İl Başkan Yardımcısı Yakup Kara ve İl Başkan Yardımcısı Elif İsi.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.