DOLAR 32,5625 0.23%
EURO 34,9864 0.02%
ALTIN 2.449,230,55
BITCOIN %
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Ayşe Fitnat Konser ve Semineri” Düzenlendi

“Ayşe Fitnat Konser ve Semineri” Düzenlendi

ABONE OL
12 Mart 2022 12:23
“Ayşe Fitnat Konser ve Semineri” Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Antakya Devlet Konservatuvarı Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla “Ayşe Fitnat Konser ve Semineri” düzenledi.

MKÜ Kampüsü Atatürk Konferans Salonunda Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı’nın düzenlemesini yaptığı etkinlikte Tarih Danışmanı Doç. Dr. Olcay Özkaya, Sanat Danışmanı Öğretim Görevlisi İnanç Aras’ın sunum yaptığı seminerde, “Atatürk ve Şenköy’lü Ayşe Fitnat”ın tarihteki önemi izleyicilere anlatıldı.

MÜZİK ZİYAFETİ VERİLDİ

Konser programında Şef Doç. Dr. Erhan Tekin’in yönetiminde; 10 bölümden oluşan müzik ziyafeti sunuldu.

Piyanoda, Öğr. Gör. Oytun ÇETİN, Alto Saksafon da Doç. Dr. Erhan Tekin, Kanunda Aybala Ateş, Ritim de Fatma TUNÇ, Gözde Buldan, Mukaddes Altın, Bağlama da Melek AYDIN, Sena Barışçıl, Mislina Baltacı, İlknur Akcadağ sahne aldı.

Programı hazırlayanlar ise: Öğr. Gör. İnanç Aras, Öğr. Gör. Nurten Çalhan.

Koro da, Çağla Helvacı, Eda Akkaya, Ezel Bayburt, İdil Kayalı, Nur Yıldırım, Melike Kasılan, Pınar Yatkındağ, Sevilay HANOL, Simay Küçük, Sultan Aykut, Yeliz Yavuz ve Koro Şefliğini de Öğr. Gör. Nurten Çalhan yaptı.Solistlikte ise Öğr. Gör. İnanç Aras ve Öğr. Gör. Sezgin Suna sahne aldı.

MKÜ Antakya Devlet Konservatuvarı Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün ‘Dünya Kadınlar Günü’ için hazırladığı program etkinlik sonunda ayakta alkışlandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.