DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461,54%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Parlar’dan Bir Dizi Ziyaret

Başkan Parlar’dan Bir Dizi Ziyaret

ABONE OL
6 Eylül 2022 10:39
Başkan Parlar’dan Bir Dizi Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar geçtiğimiz hafta yaptığı çalışmalarda Antakya’da Esnaf Odaları Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ve Antakya çarşısı ile Yeni Sanayi sitesinde pek çok esnafı ziyaret ederek esnafın sorunları ve çözümü ile ilgili görüşmeler yaptı.

Kırıkhan ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek önemli görüşmeler yaptı.

Ziyarette konuşan Başkan Parlar, “Ticaret Odası Başkanımız Numan Bölükbaşı, Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Çelik ve Esnaf Kefalet Koop Başkanımız İsmail Toklucu’yu ziyaret ederek sorunlarını ve görüşlerini dinledik, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. Ziyaretimize Milletvekilimiz Serkan Topal, İlçe Başkanımız Mustafa Sıraç, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz de katıldılar” dedi. Kırıkhan Muhtar Derneklerinde muhtarlarla buluşarak toplantı yapan Başkan Parlar burada yaptığı açıklamada Kırıkhan Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hasan Donat’a çok teşekkür etti.

Ziyaretlerin vatandaş açısından verimli geçtiğini belirten Başkan Parlar, “Arsuz ilçemizin kırsalındaki mahalle ve köy gezilerimize , bizi karşılayan muhtarların ve köylülerimizin yakın ilgisi ve anlattıkları önümüzdeki güzel günler için umutlarımızı daha da arttırdı. Toplantılarımıza katılan yurttaşlarımıza ve değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplantılar için emek veren, bize katılan Milletvekilimiz Serkan Topal’a, Arsuz Belediye Başkanımız Asaf Güven’e, Arsuz İlçe Başkanımız Mahmut Şirin ve yönetimine, Kadın Kolları MYK üyemiz Esinur Devrim, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Leman Yılmaz, Başkan Yardımcılarım Ercan Güçlü, Davut Ocak, Urfi Kürklü, Ali Bellur ve Erdal Karataş’a çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.