DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050515-1,10%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yalçın Verdiği Sözü Tuttu

Başkan Yalçın Verdiği Sözü Tuttu

ABONE OL
18 Mart 2024 15:27
Başkan Yalçın Verdiği Sözü Tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, gençlere verdiği daha yaşanabilir bir Yayladağı sözü üzerine yapımına başlanan Yayladağı Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindi.

İlçeyi 7’den 77’ye her yaşa uygun projelerle inşa ve ihya etmeye devam eden Başkan Yalçın, gençlere sosyalleşebilecekleri alanlar hayata geçirileceği sözünü vermiş, Yayladağı gençliğine değer katacaklarını belirtmişti. Gençlere verdiği sözü yerine getiren Başkan Yalçın’ın girişimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın tam destekleriyle hayata geçen Yayladağı Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindi.

YALÇIN: “ESERİMİZ YAYLADAĞI GENÇLİĞİNE EMANET”

100 Kişilik Amfi Toplantı Salonu, 4 Adet Derslik, Kütüphane, Kitap Kafe, Fuaye ve Spor Odalarını bünyesinde barındıracak olan spor salonu inşaatının kısa sürede Yayladağı gençliğinin hizmetinde olacağını kaydeden Başkan Yalçın, gençliğe değer katmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Gençlerle sık sık gerçekleştirdiği toplantılarda kendisinden en fazla istenen hizmetlerden olan Gençlik Merkezi’ni hayata geçirmenin memnuniyeti içinde olduğunu kaydeden Başkan Yalçın; “Gençlerimizden aldığımız güç ile Yayladağı’mızın gençlerine hizmet ediyoruz. Gençlerimiz bu tesiste derslerine çalışabilecek, sosyalleşebilecek ve aradıkları tüm kaynaklara ulaşabilecekler. Tesisimiz ve Yayladağı’mız geleceğimiz olan gençlerimize emanettir. İnşallah kısa sürede yapımını tamamlayarak faaliyete geçireceğiz. Yayladağı Gençlik Merkezi’miz ilçemize ve gençliğimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.