DOLAR 32,5484 0.15%
EURO 35,0136 -0.09%
ALTIN 2.437,740,10
BITCOIN 21032610,45%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BÖLGEDE DOĞALGAZ YOK!

BÖLGEDE DOĞALGAZ YOK!

ABONE OL
4 Şubat 2022 15:41
BÖLGEDE DOĞALGAZ YOK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük 2. Mozaik Müzesi olan Hatay Arkeoloji Müzesi, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un tesisi ve İŞKUR Hatay İl Müdürlüğü’nü içerisinde barındıran Maşuklu Mahallesi yıllardır doğalgazla tanışamadı. Nitekim her geçen gün artan ihtiyaç olan doğalgaz için altyapı çalışmaları bile gerçekleştirilmedi.

YÜZLERCE MİSAFİRE KLİMALI ÖNLEM

İçerisinde yüzlerce benzersiz eseri barındıran Hatay Arkeoloji Müzesi’ni gezmek isteyen yerli ve yabancı turistler için klimalı önlem alıyor. Alanda bulunmayan doğalgaz nedeniyle güçlü bir klima yapısı kullanmak zorunda olan Hatay Arkeoloji Müzesi, ısınma konusunda tüm imkanları seferber etse de, bu durum tasarruf anlamında ağır bedeller ödenmesine neden oluyor.

SÜPER LİG EKİBİNE DOĞALGAZ YOK!

Diğer yandan Hatay’ın gururu olan Atakaş Hatayspor futbol takımı da aynı dertten mustarip durumda yer alıyor. Takımın antrenman tesislerinin bulunduğu mahallede doğalgaz olmaması, kulübün güçlük çekmesine neden oluyor. Isınmadan, sıcak suya, yemekten hava kirliliğine kadar birçok problem yaşayan kulüp, her ne kadar şikayetçi olmasa da doğalgazın eksikliğini hisseden önemli makamlar arasında yer alıyor.

İŞKUR’DA AYNI PROBLEMİ YAŞIYOR

Hatay’da iş arayan vatandaşların uğrak noktası olan İŞKUR Hatay İl Müdürlüğü de aynı problemler içerisinde yer alıyor. Hatayspor Tesislerinin hemen yanında bulunan İŞKUR Binası da doğalgaz olmaması nedeniyle çeşitli zorluklar yaşıyor. Nitekim içerisinde kurum, kuruluş, tesis, otel ve benzeri önemli ziyaret noktalarını barındıran Maşuklu Mahallesi’nin bir an önce doğalgaz altyapısına kavuşması isteniliyor. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.