DOLAR 32,6040 0.39%
EURO 34,8088 0.21%
ALTIN 2.501,580,71
BITCOIN 21056845,71%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Bu Okulun Minikleri Çok Şanslı</strong>

Bu Okulun Minikleri Çok Şanslı

ABONE OL
27 Haziran 2022 16:41
<strong>Bu Okulun Minikleri Çok Şanslı</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlklerin Okulu Özel Gazi Zan Spor Anaokulu yaz okulu etkinliklerine başladı.

Miniklerin eğlenerek öğrenim gördüğü Özel Gazi Zan Spor Anaokulu, Yaz Okulu boyunca her gün farklı bir aktivite düzenleyerek ilklere imza atmaya devam ediyor.

GEZİ VE PİKNİK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Geleceğimiz olan çocuklarımızın hem fiziksel, hem de olumlu etkiler ile pozitif düşünme becerilerinin geliştirilmesini sağlayan Özel Gazi Zan Spor Anaokulunda çocuklar futbol, tenis, basketbol, jimnastik, pilates, binicilik, okçuluk, eskrim, tiyatro, drama, bale, satranç dersleri alırken bir yandan da gezi ve piknik etkinlikleri ile sosyalleşiyor, yaz mevsiminin tadını çıkarıyor.

MİNİKLER HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte “Yaz Okulu” programının başlatıldığı Anaokulunda çocuklar, at biniciliği, futbol ve spor aktiviteleri, yüzme, gezi etkinlikleri gibi faaliyetlerle tanışarak yaz mevsimini dolu dolu yaşıyor.

Özel Gazi Zan Anaokulu faaliyetleri ve Yaz Okulu programı çalışmalarını www.gazizananaokulu.com adresi ile gazizansporanaokulu instagram hesabından takip edebilirsiniz. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.