DOLAR 32,2054 0%
EURO 35,0390 0.06%
ALTIN 2.521,350,84
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çadırlar ve Konteynerlerde Çıkan Yangınlar Korkutuyor

Çadırlar ve Konteynerlerde Çıkan Yangınlar Korkutuyor

ABONE OL
25 Aralık 2023 15:26
Çadırlar ve Konteynerlerde Çıkan Yangınlar Korkutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ortaya çıkan ısınma sorununa çözüm sırasında yaşanan iş kazaları, şanssızlıklar ve de ihmaller sonucu çadırlar ile konteynerlerdeki yangınlar sürüyor.

Son olarak Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesinde bulunan Koç Konteyner Kent’te meydana gelen konteyner yangını çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla diğer konteynerlere sirayet etmeden kısa sürede kontrol altına alındı. Bu arada, Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken birkaç konteyner ve eşyalar ise kullanılamaz hale geldi.

BİR DİĞER YANGIN İSE YİNE ÇADIR KENTTE YAŞANDI

Antakya ilçesi Aksaray Mahallesi’ne bağlı Şükrü Balcı Caddesinde çadır kentte yangın çıktı. Çadır kentte çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çadırın yandığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerin müdahalesiyle, diğer çadırlara sıçramadan yangın söndürüldü. Çıkan yangından dolayı çadırlar kullanılamaz hale geldi.

Önceki gün yaşanan bir diğer çadır yangını ise Antakya-Harbiye -Sinanlı yol kavşağına yakın bir yerde oldu. Defne İlçesi Yeşilpınar Mahallesi Ayışığı Kır Bahçesi Ve Düğün Salonu yanında bulunan çadırda meydana gelen yangın, ekiplerimizin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle tekstil fabrikasına sirayet etmeden kısa sürede kontrol altına alındı. Gümüşgöze yolu üzerindeki bu çadır yangınında Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çadır kullanılamaz hale geldi içindeki tüm eşyalar kül oldu. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP