DOLAR 32,3876 -0.3%
EURO 34,7380 -0.22%
ALTIN 2.399,35-0,95
BITCOIN %
Hatay
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Can Dostlarımız Unutulmadı

Can Dostlarımız Unutulmadı

ABONE OL
4 Ekim 2023 19:28
Can Dostlarımız Unutulmadı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü sebebiyle GüneyKent Eğitim kurumları öğrenci ve öğretmenleri sokak hayvanlarını unutmadı.

GüneyKent Eğitim kurumlarının duyarlı öğretmen ve öğrencileri zor zamanlardan geçen şehrimizdeki can dostlarımız için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü sebebiyle gerçekleştirdiği etkinlikte sokak hayvanlarına su ve mama dağıtımı gerçekleştirdi. Eğitimin öğrencileri sadece sınava hazırlamak olmadığını çevreye, doğaya ve hayata da hazırlamaktan geçtiğini aktaran öğretmenler: “Eğitim, öğrencilerin sadece sıralarda oturup sınavlara hazırlanmasından ibaret değildir, bizler GüneyKent koleji olarak bu durumu öğrencilerimize birebir göstermek öğrencilerimize çevre bilincini ve sorumluluğunu anlatmak amaçlı 4 Ekim Dünya Hayvanları koruma günü münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimiz ile Antakya’da maalesef yaşamın şuan sokak hayvanları için zor olduğu sokaklarda su ve mama dağıtımı yaptık. Bu vesile ile birlikte herkesin can dostlarımıza bir kap mama ile bir kap su bırakması çağrısında bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.