DOLAR 32,2192 0.02%
EURO 34,7520 -0.34%
ALTIN 2.434,13-0,41
BITCOIN %
Hatay
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deprem Mağduriyetleri Devam Ediyor

Deprem Mağduriyetleri Devam Ediyor

ABONE OL
28 Nisan 2024 12:44
Deprem Mağduriyetleri Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 6 Şubat depremi sonrasında felakete maruz kalan yüzbinlerce kişinin mağduriyetlerinin hala giderilmediğine dikkat çekti. Güzelmansur, iktidarı suçlayarak mağduriyetlerle ilgili önemli mesajlarını paylaştı:

“İktidar, depremzedeleri belirsizliğe mahkum ediyor, perişan ediyor! Bir yılda evlerin teslim edilmesi vaat edilmişti ancak söz verilenin sadece %4’ü teslim edildi. Enkaz altında kalan araçlar için hasar tespiti yapıldı fakat kasko olmayanlar ödeme alamadı. Hasarlı evlerdeki eşyalar için yapılan hasar tespitine rağmen şu ana kadar hiçbir ödeme yapılmadı. Rezerv alanlarda az ve orta hasarlı binalara dokunulmayacağı söylendi ancak bu binalardan bazıları yıkıldı.”

Güzelmansur, şu sözlerle devam etti: ‘Sevgili Peygamberimiz, “Sözünde durmayanın dini olmaz” diyor. Sözünüzde durun, vaatlerinizi gerçekleştirin, Hatay halkını perişan etmeyi bırakın.” Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.