DOLAR 32,5257 0.13%
EURO 34,9756 0.34%
ALTIN 2.432,40-0,24
BITCOIN 2037505-1,59%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremzede Çocuklar, Lunaparkta Eğlendi

Depremzede Çocuklar, Lunaparkta Eğlendi

ABONE OL
15 Nisan 2024 10:13
Depremzede Çocuklar, Lunaparkta Eğlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan ilçesinde depremzede çocuklar, Kaymakamlık ve BtcTurk işbirliğinde düzenlenen etkinlikte lunaparkta eğlenme fırsatı buldu.

Kırıkhan Kaymakamlığı ve BtcTurk organizasyonunda, depremlerin ardından konteyner kentlerde kalan çocuklar için Ramazan Bayramı eğlencesi düzenlendi. Etkinlik kapsamında bayramın ilk 2 gününde 10 bin çocuğa ücretsiz bilet dağıtıldı. Biletle Kurtuluş Mahallesi’ne kurulan lunaparka giden çocuklar, doyasıya eğlendi.

“TÜM PAYDAŞLARIMIZA ÇOCUKLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kaymakam Fikret Dağ, yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2023’teki depremlerin çocukların psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti. Çocuklar için sosyal aktiviteleri sürdürdüklerini anlatan Dağ, “Bu tür etkinliklerin deprem psikolojisini unutmak için ziyadesiyle faydalı olduğunu düşünüyoruz. Lunapark etkinliğinin çocuklarımıza faydalı olacağına inancımız sonsuz. BtcTurk başta olmak üzere emek ve katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BİR ÇOCUĞUMUZUN YÜZÜNDE GÖRECEĞİMİZ SEVİNÇ HEPİMİZİ MUTLU EDECEK”

BtcTurk Üst Yöneticisi (CEO) Özgür Güneri de depremlerin ardından çocukların moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu kaydetti. Çocukların gelişimlerinde, sosyalleşme ve eğlenmenin önemli olduğunu ifade eden Güneri, şu değerlendirmede bulundu:

“BtcTurk olarak, özellikle deprem bölgesindeki çocukların morallerini düzeltmek ve iyi ruh hallerini desteklemek için çalışmalar yürütüyoruz. Çocukların potansiyellerini yaşamalarına teşvik etmek amacıyla bu bayram yanlarında olmak istedik. Burada her bir çocuğumuzun yüzünde göreceğimiz sevinç hepimizi çok mutlu edecek. Başta Kaymakamlığımız olmak üzere bu anlamlı programda bulunmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.”

Güneri, BtcTurk ailesi olarak kalplerinin deprem bölgesiyle attığını ve her zaman depremzedelerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

“BURADA ÇOK EĞLENDİK”

Sosyal Hizmet Merkezi personeli Hamdi Batuhan Öztorun da çocukları yalnız bırakmadıklarını vurgulayarak, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Lunaparkta eğlenen katılımcılardan 11 yaşındaki Pınar Boy, kardeşleri ve arkadaşlarıyla geldikleri lunaparkta unutulmaz anlar yaşadıklarını belirterek, “Burada çok eğlendik, çarpışan arabalara da bindik. Kırıkhan Kaymakamlığı ve BtcTurk’e çok teşekkür ederim.” dedi.

Etkinliğe gelen 10 yaşındaki Hiranur Apal ve 11 yaşındaki Lokman Kurabi de güzel zaman geçirdiklerini anlattı. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.