DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde Bir İlk

Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde Bir İlk

ABONE OL
22 Mart 2024 11:40
Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde Bir İlk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Devlet Hastanesinde ilk kez İNTRAGASTRİK.(Mide içerisine şişirilebilir Balon yerleştirilmesi) operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Uzun süredir yaptığı diyetlerle ve denediği birçok yöntemlerle fazla kilolarından kurtulamayan ve hayat kalitesi her geçen gün düşen hasta Kırıkhan Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine başvuruda bulunarak yaşadığı şikayetleri dile getirdi. Genel Cerrahi uzman doktorlarının yaptığı tetkik ve tahliller sonrasında herhangi bir sorunu olmayan ve tahlilleri temiz çıkan hastaya İNTRAGASTRİK operasyonunun uygulanılmasına karar verildi.

İNTRAGASTRİK Operasyonunu, hastane Genel Cerrahi Op. Dr. Onur Zambak, Genel Cerrahi Op. Dr. Burak Yavşan ile birlikte başarıyla gerçekleştirildi. Hastanın gerekli istirahatlerinin ve kontrollerinin tamamlanmasının ardından, sağlıklı ve mutlu bir şekilde hastaneden taburcu edildi.

İNTRAGASTRİK Operasyonları, hastane Genel Cerrahi Polikliniklerinde operatör doktorlarının değerlendirmeleri sonrasında boy-kilo endeksi ve diğer tetkiklerinde herhangi bir sıkıntı ve sorunu olmayan hastalara uygulanmaya devam edeceği belirtildi. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.