DOLAR 32,5413 -0.03%
EURO 34,9144 0.06%
ALTIN 2.433,140,14
BITCOIN 2169019-0,14%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Diş Hekimleri Yılın Bilimsel Toplantısını Gerçekleştirdi

Diş Hekimleri Yılın Bilimsel Toplantısını Gerçekleştirdi

ABONE OL
8 Şubat 2022 11:40
Diş Hekimleri Yılın Bilimsel Toplantısını Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Diş Hekimleri Odası, Şubat ayının ilk bilimsel toplantısını gerçekleştirdi.

Oda hizmet binasındaki etkinliğe, serbest çalışan meslek mensupları yanı sıra ağız ve diş sağlığı merkezinde ve HMKÜ Diş hekimliği Fakültesi’nde görevli meslektaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Pandemi koşulları nedeniyle katılımcı sayısının sınırlandırıldığı bilimsel toplantıya, 100’e yakın diş hekimi katıldı.
Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan değerli hocaları, mesleğindeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştılar.
Eğitim seminerinde; Prof. Dr. Mustafa Zortuk, (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı) “İmplant Üstü Restorasyonlarda Başarı Anahtarı: Oklüzyon” konusunda sunum yaparken, Doç.Dr. Fariz Salimov (Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı) ise ‘İmmediat İmplant Gerçekleri’ konulu sunumu yaptı.
Sunumlarının bitiminde, Prof. Dr. Mustafa Zortuk ve Doç.Dr. Fariz Salimov’a, vermiş oldukları bilimsel katkılardan dolayı plaket verildi.
Hatay Dişhekimleri Oda Başkanı Nebil Seyfettin, açıklamasında ayrıca, pandemiye rağmen bilimsel toplantıya yoğun katılım gösteren tüm meslektaşlara ve Kral Diş Deposu – Dio İmplant’a teşekkür etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.