DOLAR 32,5508 0.13%
EURO 34,9761 -0.15%
ALTIN 2.434,81-0,04
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Diş Hekimliğinin 114. Yıldönümü Kutlandı

Diş Hekimliğinin 114. Yıldönümü Kutlandı

ABONE OL
24 Kasım 2022 11:38
Diş Hekimliğinin 114. Yıldönümü Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplum Ağız ve Diş Sağlık haftası etkinlikleri çerçevesinde geleneksel diş hekimliği gecesi düzenlendi.

Antakya Anemon Otelde gerçekleşen geceye Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Oda başkanları ile diş hekimleri ve bazı davetliler katıldı.

SEYFETTİN: SORUNLARIMIZI VE ÇÖZÜMLERİNİ HAFTA BOYUNCA ANLATTIK

Gecede konuşma yapan Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin Hatfa boyuncu, diş hekimleri olarak Türkiye’de meslek sorunlarımızı ve çözümlerini tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Seyfettin. “114. yılımızın, umudun ve başarının adımlarının atıldığı günlerin başlangıcı olması dileği ile “22 Kasım Diş hekimliği günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” kutluyor. Gecemize katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ÜSTAT DİŞ HEKİMLERİ PLAKETLE ONURLANDIRILDI

Gecede ayrıca, mesleğinde 50b, 40 ve 25. yılını dolduran diş hekimlerine plaket verilerek onurlandırıldı.

Meslekte 50. yılını dolduran İzzet Seküçoğlu’na, Mehmet Uğur İnal’a, Meslekte 40. Yılını dolduran Ahmet Kemal ural’a, Ercüment Ülkümen’e, Fehmi Hamalı’ya, Hüseyin Akgöl’e, Mehmet Yürür’e, Nazif Günay’a, Nebil Seyfettin’e, Niyazi Edipoğlu’na, Salih Başer’e, Süleyman Erdal Bülbül’e, Mesleğinden 25. Yılının dolduran Ayşin Abalı Berber’e, A. Sonay Altunay Bayraktar’a, Emir Selim Yazar’a, Meşlin Şenay Bat’a, Müge Yoğurucu’ya, Mithat Baklacı ve Neslihan Baklacı’ya, Hatay Diş hekimleri Odası’nca hazırlanan plaketler protokol üyeleri ve Oda yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

DİŞHEKİMLERİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Gecede müzik eşliğinde kendilerini piste atan diş hekimleri bol bol dans edip göbek atarak gecenin tadını çıkardılar.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.